dimecres, 1 de desembre del 2010

Ja tenim blog d'Elibert!

Fa temps que ens dediquem a fer sabons artesanals i arrecades de Fimo, i teníem ganes d'ensenyar a tothom les nostres creacions. Vam començar a fer sabons fa uns dos anys (no recordem massa bé com vam començar...)i  ja no hem pogut parar...estem enganxats!!! Cada vegada tenim més ganes d'innovar: amb les proporcions que anem millorant cada vegada, amb noves essències, colorants, presentació i embolcalls...i fins i tot en la tècnica de fer el sabó de forma artesanal.
En quant al Fimo, que és una argila polimèrica, Eli va començar a treballar-ho de casualitat, animada per una amiga que li va suggerir de provar de fer arrecades per lo fàcil que era, i mira, han sortit coses boniques i tot!!
Després de veure lo bonics que ens sortien els sabons i l'èxit que tenien les arrecades, vam decidir començar a vendre-ho de mà en mà, a amistats i gent coneguda. I des de fa unes setmanes, hem decidit fer un pas més enllà, i ens hem llençat a les fires d'artesania! Des de fa dues setmanes podeu trobar a Elibert present a diverses fires: Oristà (Lluçanès) fa dues setmanes, Falset (Priorat) la setmana passada i aquest diumenge dia 5 a Deltebre. Ens vindreu a veure?????





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada