dimecres, 8 de desembre del 2010

Elibert i Susana presents a la Fira de l'Oli de la Fatarella!

El cap de setmana passat havíem d'anar en diumenge a la fira de Deltebre, però mentre muntàvem la parada amb la Susana, va començar a xispejar i poc a poc la pluja va anar augmentant. Plovia tant que sols vam poder muntar el toldo i el mantell, i el cel no feia pinta de voler donar-nos una treva, així que vista la situació, vam decidir canviar d'ubicació i anar a la fira de la Fatarella.
La Fatarella és una vila de 1139 habitants situats a la comarca de la Terra Alta, rodejada d'oliveres, avellaners, ametllers, vinya i construccions de pedra seca. Cada any per aquesta data celebren la Festa de l'Oli on destaca l'esmorzar a base de clotxa, un plat típic de la zona que consisteix en buidar un pa de pagès i mesclar la molla amb botifarra, sardina de casco, tomàquets i alls.
No va ser el gran negoci però vaig poder visitar un bonic poble que feia temps que volia conèixer, vaig veure una antiga companya d'universitat, l'Eli alies "fatarella" i vam retrobar-nos amb els nostres amics firaires. A banda d'això, Susana va morir-se de fred i no sé si tornarà a venir amb mi...jejjeje




A la última foto podeu veure les creacions de joiera amb minerals fetes per Susana. Oi que és bonic?





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada